Samenwerking/organisatie

De collegereeks Vrouwelijk Leiderschap wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam) in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit

 

Data & tijden

De reeks bestaat uit zes colleges die plaatsvinden bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. We gaan er nu vanuit dat de reeks op locatie door kan gaan. Mochten de corona maatregelen dit niet toestaan, dan schakelen we over naar een hybride vorm van live en online bijeenkomsten.

De ontvangst is om 15.00 uur. De colleges starten om 15.30 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt. 

 

Let op: extra informatie programma  

Door de corona maatregelen en dan met name de 1,5 meter afstand, is Nyenrode druk bezig met het herverdelen van de programma’s en de bijbehorende zalen. 

De groep wordt om deze reden verdeeld in 2 groepen en het aantal deelnemers brengen we terug naar maximaal 28 deelnemers. De ene groep, van max. 14 deelnemers, volgt het college in een geschikte zaal (met 1,5 meter afstand) op Nyenrode Business Universiteit en de andere groep volgt het college online. De week erop wisselen de groepen. Je volgt dus uiteindelijk 3 colleges online vanuit huis / kantoor en 3 colleges op Nyenrode Business Universiteit. 
 


Tarief

Prijs per persoon: € 2.295 exclusief btw, inclusief een lichte maaltijd.
(Nieuwsbrief)abonnees van Management Impact, Businezz en/of Coachlink ontvangen korting. Zij betalen € 2.145 exclusief btw.

De factuur ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Deelnamecertificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Management Impact Academy en Nyenrode Business Universiteit.

 

 

PE-uren

Aan deze collegereeks zijn 18 PE-uren NBA gekoppeld.

 

Vragen?

Neem contact op met de klantenservice van Boom.
Telefoon: 020 520 01 20
E-mail: events@managementimpact.nl

 

Annuleren

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd dan kunt u tot een maand voor aanvang van het event kosteloos annuleren. Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van het event betaalt u 25% van de deelname kosten. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd gratis laten vervangen door een collega.
Let op: annuleren kan uitsluitend schriftelijk/per mail.

Verder verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement