Pacelle van Goethem

Drs. Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Ze is internationaal keynotespreker en adviseert en coacht de top van politiek en organisaties in overtuigen. Leiderschap, carrière, imago en zichtbaarheid, maar ook verandering en dwarse ideeën vragen om maximaal charisma. Ze ontwikkelde de Methode voor Overtuigen© om je persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten. Van origine Spraak-, Taal- en Stempatholoog, specialiseerde ze zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie en deed mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze schreef o.a. het boek Macht aan de aardige mens.

Foto Linda Stulic

Elisa de Groot

Elisa de Groot heeft ervaring op het gebied van human resource management en als senior consultant begeleidde zij complexe veranderingsprocessen. Inmiddels heeft zij 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van vrouwelijk talent en het adviseren van organisaties op het gebied van genderdiversiteit. In 1997 richtte ze samen met Monic Bührs In Touch women resource management op. In eerste instantie was zij actief op het gebied van executive search van hoog opgeleide vrouwen en de laatste 15 jaar focust zij op talent- en organisatieontwikkeling op het gebied van diversiteit. Zij is co-auteur van de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’ (2020), het boek ‘Onderhandelen voor vrouwen’ (2018), ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ (2011) en 'Vrouwen bluffen niet' (2015).

Foto Linda Stulic

Jeanine Jansen

Drs. Jeanine Jansen is opleider en teamcoach bij Nyenrode Business Universiteit en REMEMBER THE TLNT. Sinds 2005 heeft ze in binnen- en buitenland brede ervaring opgedaan met het begeleiden van teams en professionals rondom leiderschap, teamwork en organisatieverandering. Haar stijl is prikkelend en faciliterend waarin ze haar eigen energie, openhartigheid en kleurrijke roots meeneemt. Eerdere (inter)nationale ervaringen deed ze op bij o.a. Deloitte, Gemeente Amsterdam, ING en de Universiteit van Amsterdam. Jeanine is geschoold in sociale dynamiek en persoonlijke ontwikkeling. Ze promoveert momenteel aan Ashridge Business School (London). 

Foto Linda Stulic

Rob-Jan de Jong

Drs. Rob-Jan de Jong is een ‘behavioral strategist’, die zijn interesse in strategie combineert met psychologie. Actief als spreker, consultant en schrijver. Hij begeleidt leiderschapsteams in strategie- en veranderingsprocessen. Ook is hij verbonden aan de prestigieuze Wharton Business School in Philadelphia, en levert bijdragen aan leiderschapsprogramma’s bij Nyenrode, Thunderbird School of Global Management (Phoenix, AZ), SKOLKOVO Business School (Moskou) en Sabanci Business University (Istanbul). Zijn internationale bestseller ‘Anticipate – The Art of Leading by Looking Ahead’ is ook in het Nederlands verschenen ‘Anticipeer’.

Foto Linda Stulic

Carolina Pruis

Carolina Pruis is al bijna 20 jaar actief als interim-directeur en heeft bij meer dan 25 bedrijven gewerkt. Ze werkte als directeur bij mannenbastion Voetbal International en binnen de pur sang vrouwenwereld van Pink Ribbon en was CEO van reclamebureau vdbj en distributiebedrijf Aldipress. Over haar lessen als vrouwelijke directeur schreef ze het boek ‘Vrouw op de Apenrots'. In 2019 verscheen haar tweede boek over hoe je weer werkgeluk kunt vinden: ‘Happy in je werk’. Over het thema werkgeluk geeft ze workshops en masterclasses onder de naam Design Your Career.

Lidewey van der Sluis

Prof. Dr. Lidewey van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit. Tevens is zij buitengewoon hoogleraar aan de North-West University in Zuid-Afrika en visiting professor aan de Berlin School for Creative Leadership. Zij heeft 180+ publicaties op haar naam staan en opereert in de driehoek van wetenschap, bedrijfsleven, en overheidsinstellingen. Lidewey is een bevlogen spreker en strategisch adviseur op hetgebied van talentmanagement en organisatie-ontwerp.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren